Vacature: Groep 1-2 (3 dagen per week)

Wegens de groei van onze IKC zijn wij per januari op zoek naar een nieuwe collega.
Wil jij meebouwen aan een nieuw IKC?  Zit jij vol ideeën en wil jij 3 dagen per week ons team komen versterken in de kleutergroep?

Kunst, cultuur en wetenschap
Naast het klaslokaal, durf jij gebruik te maken van de buitenruimte, de theaterzaal en het atelier. De kinderen leren spelenderwijs en het lesaanbod is afgestemd op een thema dat door heel het IKC (0 tot 13 jaar) wordt uitgedragen. 21e eeuwse vaardigheden en wetenschap komen daarnaast terug van groep 1 tot 8.

 

De kleuters zoeken een leerkracht die:

(lief is, creatief is, de klas stil kan maken, buiten meespeelt, kan uitleggen, kan tekenen, wil dansen, kan voorlezen en kan knutselen)

Omdat wij een klein team zijn, is er nauw onderling contact en zoeken wij een echte bouwer die het prettig vindt om samen te werken en mee te denken. In wekelijkse bordsessies houden we elkaar betrokken bij elkaars ontwikkeling (kinderdagverblijf, onderbouw en bovenbouw).

Wij zoeken een collega die:

  • Wil samenwerken binnen een IKC;
  • Werkt volgens het model LeerKRACHT;
  • Coöperatieve werkvormen kan hanteren;
  • Een positieve kijk heeft op (de kansen van) leerlingen;
  • Differentieert: de verschillen tussen leerlingen ziet en daarnaar handelt;
  • Open en communicatief vaardig is richting leerlingen, ouders en teamleden;

Nieuwsgierig?
Neem gerust contact op met Leontine van der Wel. Dit kan op telefoonnummer: 010-7901148 of stuur een e-mail naar l.vanderwel@kindenonderwijsrotterdam.nl
Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking waarna je kunt besluiten om te solliciteren. Onderdeel van de procedure is het opvragen van referenties en een moment meedraaien binnen de Lis.

Comments are closed.