Skip to content

Peuterspeelgroep de Lis

Voor peuters is de peuterspeelgroep vaak de eerste plek waar zij samen met andere kinderen op ontdekkingsreis gaan. Best een grote stap. Daarom bieden we op de Lis kleinschalige opvang waarbinnen kinderen alle ruimte krijgen zichzelf te ontwikkelen. Ze leren er samen delen, spelen, luisteren, vertellen, zingen en weerbaar worden. En dat zorgt ervoor dat zij straks goed voorbereid naar de basisschool gaan. Peuterspeelgroep de Lis is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 11.30 uur.

Wilt u zich aanmelden voor de peuterspeelgroep? Dat kan heel eenvoudig via www.kinderdam.nl (https://flexweb-kinderdam.kss.nl/aanvraag/opvangsoort). Wacht echter niet te lang; het aantal plaatsen is beperkt. (aanmelden is vrijblijvend)

Meer informatie
De klantadviseurs van KindeRdam vertellen u graag meer over de tijden en plaatsingsmogelijkheden.
E-mail: klantadvies@kindeRdam.nl

Telefoon: (010) 44 300 36 (KindeRdam)

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Op de Lis bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie. Dat doen we met als doel kinderen tussen 2 en 4 jaar op speelse wijze een goede start te geven. We bieden extra aandacht aan taalontwikkeling en aan de hand van verschillende thema’s zorgen we ervoor dat peuters zich op een breed terrein kunnen ontwikkelen. We gebruiken hiervoor het pedagogisch programma Peuterplein. We werken intensief samen met groep 1 en 2 en garanderen een doorgaande lijn van de peuterspeelgroep naar de basisschool.

 

Extra spelen en leren

Sommige kinderen kunnen een extra steuntje gebruiken in hun ontwikkeling. Bijvoorbeeld als er een taalachterstand is. Deze kinderen hebben vanaf 2,5 jaar recht op Extra Spelen en Leren. Weten of uw kind hiervoor in aanmerking komt, kijk dan hier.

Back To Top